Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

          Εκτός από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που αναρτούμε τις ενημερώσεις μας, υπάρχει και η ιστοσελίδα μας, όπου μπορούν οι αναγνώστες να διαβάσουν ολόκληρα ή και παλαιότερα κείμενα μας, ώστε να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Θράκη και ιδιαίτερα στην ορεινή περιοχή. Πληκτρολογώντας στην μηχανή αναζήτησης ''Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεινής Περιοχής Νομού Ξάνθης, εμφανίζεται αμέσως ο ιστότοπος μας.

            Τα κείμενα μας έχουν να κάνουν περισσότερο με παρεμβάσεις που αφορούν ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τη φαντασίωση ότι απ' αυτούς εξαρτάται αν θα περιστρέφεται η γη, ενώ στην πραγματικότητα δεν υφίσταται η ύπαρξη τους. Αναφερόμαστε στο γνωστό ''παρακράτος'' που δρα στην περιοχή μας, εδώ και αρκετά χρόνια. Με τις ενέργειες τους, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να απογοητεύουν καθημερινά τους πολίτες της Θράκης. Όταν σε απογοητεύει ένας άνθρωπος συνεχώς, δεν χρειάζεται πολλή ανάλυση. Δεν φταίει ο ίδιος. Τόσος είναι!

            Φυσικά υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις και πάντοτε θα υπάρχουν. Τις σεβόμαστε, αλλά δεν περιμένουμε να είναι όλοι δίκαιοι μαζί μας, απλά επειδή εμείς είμαστε δίκαιοι. Δεν κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Αν το κάναμε αυτό, θα ήταν σαν να περιμένουμε από ένα λιοντάρι να μην μας φάει.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)