ΟΙ ''ΑΦΑΝΕΙΣ 'ΗΡΩΕΣ''!!!

          Μετά την αναθεώρηση του συντάγματος που θα πρέπει -αναγκαστικά- να κάνει η χώρα μας, επειδή παρεξηγείται κάποια ''τουρκική μειονότητα'' της Θράκης, δυστυχώς, όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι αναγκασμένη να προχωρήσει και στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων! Παρακολουθούμε με απορία τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και διαπιστώνουμε με λύπη ότι σε ορισμένους ανθρώπους ο εγκέφαλος υπάρχει μόνο και μόνο για να μην κολλάνε τα αυτιά μεταξύ τους.

            Αναφερόμαστε στην στρατιωτική άσκηση που πραγματοποίησε λόχος των Καταδρομέων στην ορεινή περιοχή, μέρος της οποίας διεξήχθη εντός κοντινού χωριού, ώστε να έχει σαφέστερα αποτελέσματα. Κι εκεί που όλα ήταν μια χαρά - αφού πρόκειται για μια συνηθισμένη άσκηση - και ό κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να τους θαυμάσει, εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο τύποι που κατάγονται από τον συγκεκριμένο οικισμό, αλλά ανήκουν αποκλειστικά στη προκλητική μονταζιέρα της γειτονικής χώρας και με το παραμικρό, έστω και ασήμαντο γεγονός, προσπαθούν να φέρουν το τέλος του κόσμου, στήνοντας καμιά προβοκάτσια για λογαριασμό των ''αφεντικών'' τους.

            Αυτή τη φορά όμως, έκαναν δύο πολύ σοβαρά σφάλματα που οφείλουμε να τους τα επισημάνουμε για να τους φύγουν οι όποιες μεγαλόπνοες ιδέες, ότι έγιναν οι ''ήρωες'' της περιοχής μας. Το πρώτο είναι ότι τα έβαλαν με τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας και μάλιστα με τους Καταδρομείς. Το δεύτερο που είναι και το πιο ευαίσθητο, είναι ότι εκφράζονται εκ μέρους όλων των κατοίκων της περιοχής μας, χωρίς φυσικά καμία προς τούτο νομιμοποίηση. Μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα ακούνε.

            Από συζητήσεις και μόνο μεταξύ των κατοίκων της περιοχής μας και ειδικά του συγκεκριμένου χωριού, προκύπτει ότι η πλειοψηφία των κατοίκων δεν συμμερίζεται τις ακραίες απόψεις των δύο ''ηρώων'' και δηλώνουν ότι η καταπίεση που δέχονται από την παραπάνω ''συμμορία'' έχει γίνει πλέον αφόρητη, ότι η κατάσταση αυτή έχει αρχίσει να τους πνίγει και εκφράζουν την επιθυμία να τους αφήσουν στην ησυχία και στην ηρεμία τους, επειδή όλα αυτά είναι εις βάρος τους.      

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)