ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΓΝΟΙΑ

          Είναι φανερό πλέον ότι οι περισσότεροι καλοθελητές ''αξιωματούχοι'' της γειτονικής χώρας που πιστεύουν ότι διαπρέπουν στη Θράκη, υποπίπτουν σε αδιόρθωτα λάθη προκειμένου να εξυπηρετήσουν ταχύτερα τα θελήματα που τους έχουν ανατεθεί, παρασέρνοντας έτσι και αρκετούς πολίτες σε σφάλματα, τα οποία μπορούν να αποβούν μοιραία κάποια στιγμή για όλους. Εκτός κι αν τα λάθη αυτά γίνονται σκόπιμα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις πρώτα και μετά να τα αμφισβητήσουν για να κερδίσουν πόντους στα μάτια των ''αφεντικών'' τους.

            Καταρχάς, απ' ότι φαίνεται, οι περισσότεροι από τους παραπάνω, διακατέχονται από πλήρη άγνοια των γεγονότων. Πράγμα που δεν αρμόζει στις ''θέσεις'' που κατέχουν ενώ συγχρόνως, βυθίζουν όλο και περισσότερο τους πολίτες της περιοχής μας στο απόλυτο σκοτάδι. Κάτι που είναι αδικαιολόγητο για την εποχή μας και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε. Η υπερβολική φλυαρία για θέματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν και απέχουν μακράν από την πραγματικότητα, δεν λύνει κανένα πρόβλημα και ταυτόχρονα μπορεί να εξελιχθεί σε επικίνδυνο παράγοντα για την τοπική κοινωνία.

            Δεν είναι φρόνιμο τη μια μέρα να γίνονται φανερά δηλώσεις στον Τύπο για ένα εντελώς συνηθισμένο γεγονός και την επομένη να ακυρώνονται ως ψευδή. Δεν είναι δίκαιο για κανέναν να λέμε και να ξελέμε. Ο κόσμος μπορεί να αλλάξει μόνο με τα παραδείγματα που δίνει κάποιος και όχι με τη γνώμη του.    

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)