ΝΟΜΠΕΛ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!

          Μετά την παταγώδη σκηνοθετική αποτυχία με τις Ένοπλες Δυνάμεις σειρά είχαν οι διαβόητες ''επισκέψεις'' των ''ηγετών'' της περιοχής μας στα ''τρομαγμένα'' χωριά με σκοπό να αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση των κατοίκων. Αυτή τη φορά όμως, επιμελήθηκαν προσεκτικότερα τη σκηνοθεσία: όλοι με μάσκες, με αποστάσεις, και σαφώς υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους, με αυτοκινητοπομπές και με ''περήφανες'' δηλώσεις που θύμισαν μαθητές στις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου.

            Παρόλα αυτά, εντύπωση προκάλεσαν τα σχόλια των υπόλοιπων θνητών περαστικών δεν είχαν ενημερωθεί για την ''μεγαλειώδη'' επίσκεψη. Σχόλια του τύπου ''εξαιτίας τους υποφέρει ολόκληρη η ορεινή περιοχή'' φανερώνουν μεγάλες αλήθειες και στέλνουν ισχυρά μηνύματα. Ειδικά, όταν ορισμένοι ''αυτόκλητοι σωτήρες'' προσπαθούν να παραδώσουν ''μαθήματα ήθους'' στους κατοίκους της Θράκης, επειδή είχαν το θάρρος να αντιδράσουν στα ψέματα τους και να πουν τα πράγματα με το όνομα τους, με αποτέλεσμα να γίνουν η αιτία των αποτυχημένων σχεδίων τους.

            Μετά το πέρας της επίσκεψης του VIP ''συγκροτήματος'', ο κόσμος είχε μείνει έκπληκτος μ' αυτά που άκουσε, απορώντας για το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουν στη χώρα μας και για ποιο λόγο ακριβώς θέλουν να ζήσουν ''ήρεμα'' στη χώρα μας που τόσο πολύ μισούνε και καταδικάζουν σε κάθε ευκαιρία. Δυστυχώς, τέτοιου είδους ''άνθρωποι'' έχουν μάθει να λένε ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τους κρίνει. Αλλά ξεχνούν πως μια μέρα θα το κάνει.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)