ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ

          Με το χειμώνα να πλησιάζει, οι ανάγκες των κατοίκων της ορεινής περιοχής σε καυσόξυλα αυξάνονται. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν είναι γνωστές και τα ξύλα αποτελούν είδος πρώτης ανάγκης. Αρκετοί είναι αυτοί, όμως, που για διάφορους λόγους αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους για θέρμανση.

            Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα αυτά τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας σε συνεργασία με τοπικούς επιχειρηματίες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, κατάφεραν για δεύτερη συνεχή χρονιά να συγκεντρώσουν -από δωρεές και προσφορές συνανθρώπων μας- και να παραδώσουν στην Ομάδα Αιμοδοτών του συλλόγου μας μια μεγάλη ποσότητα καυσόξυλων, ώστε να διανεμηθεί δωρεάν σε οικογένειες της περιοχής μας που τα έχουν ανάγκη και δυσκολεύονται να τα αποκτήσουν.

            Ένα μεγάλο ''Ευχαριστώ'' οφείλουμε, επίσης, στους αιμοδότες μας, οι οποίοι παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, εργάζονται ασταμάτητα προσφέροντας τα μέγιστα σε συμπολίτες μας που είτε έχουν ανάγκη για αίμα, είτε για κάποια άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)