ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!

            Ο "βεζίρης" μας και τα αφεντικά του πρέπει να είναι πολύ εκνευρισμένοι τελευταία. Σε μια πρόσφατη βόλτα του στα δικαστήρια της πόλης μας (δεύτερο σπίτι του έχουν γίνει) δήλωσε πάλι κατατρεγμένο θύμα και σε δραματικό τόνο μας προειδοποίησε ότι δε θα λυγίσει στους διωγμούς που υφίσταται "ακόμη κι αν στο τέλος της ιστορίας υπάρχει η φυλακή ή ο θάνατος. Μα ποιος νομίζει ότι είναι; Ο σύγχρονος Γκάντι ή ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ της Θράκης; άλλη δουλειά δεν έχει ο κόσμος από το να σχεδιάζει το θάνατό του…

            Έχει πέσει τόση προσπάθεια στα κεντρικά της Κομοτηνής να του φτιάξουν το προφίλ ενός δημοφιλούς λαοπρόβλητου ηγέτη που οι υπερβολές κάνουν και τον πιο αδιάφορο να ξεσπά στα γέλια. Μοιράστηκε μαζί μας μια ιστορία, σύμφωνα με την οποία πριν χρόνια ένας ηλικιωμένος Έλληνας, περίπου 70 ετών με ύψος περίπου 2.10 (!!) ήρθε δίπλα του σε ένα ζαχαροπλαστείο, του χτύπησε την πλάτη και του είπε να μη φοβάται γιατί η κοινωνία έχει ανάγκη από έναν ηγέτη σαν κι αυτόν! Μεγάλη επιτυχία ο σκηνοθέτης της ιστορίας: του είπαν να τα φουσκώσει λίγο κι αυτός μετέτρεψε το "βεζίρη" μας σε ηγέτη και των χριστιανών! Κι επίσης, ανακάλυψε και εβδομηντάχρονο με ύψος 2.10! Σοβαρευτείτε εκεί στην Κομοτηνή γιατί θα πάρετε τη δουλειά του Σεφερλή έτσι που πάτε.

            Στα σοβαρά, πάντως, η κλίκα βλέπει τα νούμερά της να πέφτουν και τη μειονότητα να της γυρνάει την πλάτη. Όσο ο κόσμος μορφώνεται, ενημερώνεται κι ανοίγει τα μάτια του, τόσο καταλαβαίνει πόσο θύμα πέφτει τόσα χρόνια. 

 

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)